Dekbedden

Voor mensen met een allergie raden wij onze allergeenvrije, doorgestikte dekens van hoogstaande synthetische textielvezels aan. Zo verbinden wij onderhoudsgemak aan een hoog slaapcomfort. Zij vallen licht en luchtig om het lichaam en zorgen voor een goede, verkwikkende nachtrust. Zij kunnen in geen tijd worden gewassen en gedroogd. Zij zijn bestand tegen zeer hoge wastemperaturen en droogkasten. Daarom is bedlinnen van synthetische textielvezels ideaal voor personen met huisstofmijtallergie.

Wie aan 100 per uur leeft, moet zich op tijd en stond ook intens kunnen ontspannen. Voor zij die willen genieten van de luxe van een bijzonder ontspannende ervaring, zijn onze dekbedden van donsveren de beste keuze: gewoon zich onder het dekbed nestelen en wegdromen in een absoluut gevoel van welzijn. De “DONSVEREN” dekbedden zijn traditioneel onze favoriete compagnons voor de nacht. Met hun ongeëvenaarde zachtheid en optimale warmte-isolatiegraad, zorgen zij voor een optimale vochtafvoer. Kortom, de ideale oplossing voor al wie van zijn nachtrust ook een aangename ervaring wil maken. Wij werken al jarenlang exclusief met fabrikant Brinkhaus, die sinds 1847 donsveren van de hoogste kwaliteit produceert.
Het goede oude deken uit grootmoeders tijd mag dan al jaren verdrongen zijn door het donsdeken, het heeft nog altijd heel wat onvoorwaardelijke fans. In de winkel vindt u een uitgebreide keuze aan dekens en plaids in kwaliteitswol. De traditionele « Sole Mio » hoeven we u niet meer voor te stellen. En sinds kort verdelen we ook « Arpin 1817 », een Franse merk. Dit kleine bedrijf uit de Savoie houdt de bijna twee eeuwen oude traditie van een oude spinnerij in leven. Een spinnerij die ondertussen als historisch patrimonium geklasseerd is. Kom zeker het ongeëvenaarde comfort van een 100% puur wollen deken ontdekken.