Kindermeubels

Boom hut
Wie heeft er nog nooit van gedroomd? Een echte boomhut om te slapen, te spelen, uit te vinden, te dromen, alleen te zijn, vrienden te ontmoeten, op te groeien, te studeren, te lezen, feestjes te houden… om te leven, dus! De hut bestaat in enkele of stapelversie.

Ontdek nu in onze winkel de series Madavin, Madaket en New Classic.

Gamme Madavin
De collectie bedden en bureaus Madavin is subtiel geïnspireerd op de typische kenmerken van de jaren zestig. Uw kinderen gaan heerlijk slapen in parelgrijs, wit, taupe, lila of nog 22 andere kleuren. Onder een bed op poten die discreet herinneren aan het babyfoot-zitje van vroeger schuiven diepe en nuttige opberglades. Kinderen houden ook van het aansprekende ontwerp van het vlinderkrukje.

Gamme Madaket
De collectie slaapkamers voor kinderen en adolescenten Madaket onderscheidt zich door de strakke lijnen en een elegant design, ten dienste van hedendaags design. We houden van de hendels op deuren en lades die subtiel verwijzen naar de wereld van de zee en de originele indeling van de kasten en opberglades. Sfeer en City Design gegarandeerd!

Gamme New classic
Deze collectie is gebaseerd op meer dan 20 jaar samenwerking met François Lamazerolles, een uiterst creatieve en actieve designer. Deze collectie is door de jaren heen uitgegroeid tot een nieuwe klassieker. U vindt in de “New Worker”-lijn ongetwijfeld iets voor uw kinderen en tieners.

mathy-by-bols-2016-_preview index