Onze dekbedden om te ontdekken

De winkel Libau biedt tal van accessoires om uw beddengoed compleet te maken. Dekbedden maken daar deel van uit. Natuurlijk dekbed, winterdekbed, synthetisch dekbed, ganzendons, licht dekbed of vulling van eendendons: er zijn veel mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Voor mensen met allergieën raden we onze dekbedden aan die zijn gevuld met synthetische textielvezels, van hoge kwaliteit en zonder allergenen. Op deze manier combineren we gebruiksgemak met hoog slaapcomfort. Ze omhullen het lichaam op een lichte en luchtige manier en zorgen voor een goede en herstellende nachtrust. Ze kunnen snel worden gewassen en gedroogd. Ze zijn bestand tegen zeer hoge was- en droogtemperaturen, waardoor synthetisch beddengoed ideaal is voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt.

Ons assortiment dekbedden en donsdekens

Voor degenen die hun dagen met volle vaart leven, hebben ook even intense ontspanningsmomenten nodig. Met onze donsdekens en veren dekbedden maken degenen die willen genieten van de luxe van een bijzondere ontspanningservaring de juiste keuze: gewoonweg in het dekbed kruipen en zich laten overweldigen door een gevoel van absoluut welzijn. Donsdekens en veren dekbedden zijn traditioneel onze favoriete metgezellen voor de nacht. Ze zijn ongeëvenaard zacht en bieden een hoog niveau van thermische isolatie, terwijl ze vocht optimaal afvoeren. Kortom, de ideale oplossing voor degenen die willen dat hun slaap ook een genot is. We werken al vele jaren exclusief samen met de fabrikant Brinkhaus, die sinds 1847 hoogwaardige donsdekens produceert.

Ontdek onze kwaliteitsproducten in onze winkel in Brussel

Onze synthetische of natuurlijke dekbedden, geschikt voor alle seizoenen, zijn verkrijgbaar in onze historische winkel. Libau is een toonaangevende winkel, gelegen in het hart van Brussel. Ter plaatse staan onze vele experts tot uw beschikking om u te begeleiden bij uw aankoop. Of u nu een matras, bedbodem of gewoon accessoires voor uw beddengoed wilt kopen, u heeft toegang tot een uitgebreide collectie van hoge kwaliteit. Het advies van onze gespecialiseerde verkopers zal van onschatbare waarde zijn om de beste keuze te maken.

Voor mensen met allergieën raden we onze dekens aan die zijn gevuld met synthetische textielvezels van hoge kwaliteit zonder allergenen. Op deze manier combineren we gebruiksgemak met hoog slaapcomfort. Ze omhullen het lichaam op een lichte en luchtige manier en zorgen voor een goede en herstellende nachtrust. Ze kunnen snel worden gewassen en gedroogd. Ze zijn bestand tegen zowel hoge was temperaturen als drogers, waardoor beddengoed van synthetische textielvezels ideaal is voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Scroll naar boven