Een moderne, klassieke of romantische bedombouw ? U vindt zeker een bedframe dat past bij de sfeer van uw slaapkamer onder de fabrikanten die wij vertegenwoordigen.

Het bedkader is verkrijgbaar in een veelvoud aan ontwerpen om bij uw beddengoed te passen. Houten bed, Scandinavische stijl, romantische look of juist een meer moderne en eigentijdse uitstraling: het idee is om uw bedbodem en matras aan te kleden en een op maat gemaakt geheel te creëren. Aangezien het bed het centrale element is van uw slaapkamer, is het belangrijk om aandacht te besteden aan het ontwerp om een gastvrije en esthetische omgeving te creëren.

Het kiezen van een bedframe voor het design

Nadat u uw matras en bedbodem heeft gekozen, is het bedframe een belangrijk element voor een esthetische bedset. Het bedframe wordt gekozen op basis van de inrichting van uw slaapkamer. Het voegt namelijk karakter toe aan de kamer en stelt u in staat om een sfeer te creëren die bij u past, waarin u zich prettig voelt. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende design voor een esthetisch en verfijnd bedframe:

  • Massief houten bedframe: voor een authentieke en robuuste uitstraling (eiken, beuken, etc.);
  • Uni-stoffen model: een eenvoudige en ingetogen versie, verkrijgbaar in talloze kleuren (lichtgrijs of taupe stof, fluweel, etc.);
  • Bedframe met imitatieleder: voor een eigentijdse en chique uitstraling;
  • Gelakt houten frame: voor een vleugje moderniteit;
  • Bedframe met capitonné hoofdbord: voeg romantiek toe aan de kamer;
  • Metalen bedframe: voor een originele retro-look in uw slaapkamer.

De mogelijkheden zijn talrijk: aan u de keuze voor uw bedframe, bekleding, afmetingen en kleur. Het doel is dat het aansluit bij het meubilair dat al in uw kamer staat, zodat u een harmonieuze en aangename inrichting krijgt.

Het kiezen van een bedframe voor comfort en praktisch gemak

Naast het ontwerp heeft het bedframe ook andere functies. Het voegt namelijk comfort toe aan uw bed, maar maakt het ook praktischer, afhankelijk van de gekozen opties. Het bedframe kan bijvoorbeeld opbergruimte bevatten: de lades maken het mogelijk om veel spullen op te bergen en de ruimte te optimaliseren. Dit type bedframe met laden of opbergruimte is erg populair: het doel is om ruimte te besparen in kamers die vaak beperkt van formaat zijn door geïntegreerde opbergruimte aan het bed toe te voegen. Daarnaast kan het bedframe ook voorzien zijn van nachtkastjes of zelfs een hoofdbord. Uw bed wordt zo een waardevol meubelstuk, even verfijnd als comfortabel, dat midden in uw slaapkamer staat.

Ontdek al onze bedframes in onze historische winkel

Bent u op zoek naar een design bedframe van hoge kwaliteit? Onze beddenwinkel in Brussel heet u welkom in het hart van de Belgische hoofdstad. Op locatie krijgt u de gelegenheid om onze volledige collectie bedden en alle aanvullende accessoires te ontdekken. Onze experts staan voor u klaar om u te begeleiden bij uw aankoop en u te helpen bij het vinden van de juiste producten.

Behoefte aan inspiratie om uw droombed samen te stellen?
Download hier de verschillende Hasena-catalogi:

Scroll naar boven