Comfortplus slaapbanken

Modulair, afneembaar en comfortabel.

Onverwachte gast? Komt je familie op bezoek en heb je geen logeerkamer?
Dan is een slaapbank de ideale oplossing.
Of het nu in je woonkamer als bank is of in een kantoor, de slaapbank zal je eerste keuze zijn om je gasten op een gezellige en comfortabele manier te ontvangen.
We hebben voor jou de Italiaanse fabrikant Confortplus® geselecteerd. Al vele jaren zorgt Confortplus® voor betrouwbare en kwalitatieve productie.
Met een zeer ruim assortiment vind je de slaapbank die past bij jouw budget.
Een ruime keuze aan matrassen zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort. Van het 30 kg HR-schuimmatras voor basis slaapbanken tot de 18 cm Airgel-matrassen van 50 kg of de 20 cm Airbreeze-matrassen voor droomachtig comfort, de Confortplus® matrassen garanderen een kwalitatieve slaapervaring. Beschikbaar voor één persoon in 80 cm of voor twee personen in 120-140-160 cm breedte.
En wat te zeggen over de keuze aan stoffen! Bij Confortplus® geen confectiekleding, elk model is uniek en de keuze aan stof wordt op maat gemaakt om perfect in jouw interieur te passen.
Bovendien zijn al onze modellen van slaapbanken afneembaar en zijn de stoffen wasbaar. Er is ook een reeks vlekbestendige stoffen beschikbaar.
Een onbetwistbaar voordeel in geval van kleine ongelukjes.
Kom gerust naar de winkel om alle mogelijkheden te ontdekken.

Scroll naar boven