Boomhutbedden

Wie heeft er niet ooit van gedroomd? Echte boomhutten om in te slapen, spelen, verzinnen, dromen, je terugtrekken, samenkomen, opgroeien, studeren, lezen, feesten, pyjamafeestjes… om te leven, eigenlijk! De boomhut is verkrijgbaar in een eenvoudige versie en een stapelbedversie.

Ontdek nu in onze winkel het assortiment Madavin, Madaket en New Classic.

Madavin-assortiment

Subtiel geïnspireerd door vintage stijlelementen, zal de Madavin-collectie van bedden en meubels de slaap van uw kinderen begeleiden in parelgrijs, wit, taupe, lila of een van onze 22 andere kleuren. Onder een bed met poten die discreet doen denken aan de zitting van ouderwetse voetbaltafels, kunnen optioneel diepe opbergkasten worden geplaatst, erg handig. Kinderen zullen ook de evocatieve vormgeving van de ‘vlinderkruk’ waarderen.

Gamme Madaket

Madaket-assortiment De Madaket-collectie van kinder- en tienerkamers onderscheidt zich door strakke lijnen en een elegant ontwerp in een eigentijdse stijl. We waarderen de handgrepen van deuren en laden die subtiel verwijzen naar de maritieme wereld, en de originele compartimentering van de opbergkasten en commodes.
City Design gegarandeerd!

Scroll naar boven