Heeft u ruimtegebrek? Onverwacht bezoek? Ruimtebesparing in stedelijke woningen is van cruciaal belang. Er zijn talloze mogelijkheden om deze problemen op te lossen. Een opklapbaar bed voor bezoekers, een uitschuifbaar bed voor de logeerkamer dat met een handomdraai in een tweepersoonsbed kan worden veranderd. Of zelfs een opklapbaar bed in een kast, we hebben het antwoord op al deze vragen.

 

 

Ruimtebesparend bed: onze selectie van functioneel meubilair.

Heeft u ruimtegebrek? Onverwacht bezoek? Ruimtebesparing in stedelijke woningen is van cruciaal belang. Er zijn talloze mogelijkheden om deze problemen op te lossen. Een opklapbaar bed voor bezoekers, een uitschuifbaar bed voor de logeerkamer dat met een handomdraai in een tweepersoonsbed kan worden veranderd, of zelfs een opklapbaar bed in een kast. We hebben het antwoord op al deze vragen.

Opklapbaar bed: compact en praktisch

Het optimaliseren van de ruimte bij u thuis heeft prioriteit. Om u bij deze inspanning te helpen, bieden we een uitgebreid assortiment slimme bedden aan. Het ruimtebesparende meubilair combineert vaak meerdere functies om uw ruimte niet te belasten. In sommige gevallen kan het ook discreet worden opgeborgen na gebruik. Dit geldt bijvoorbeeld voor het opklapbare bed. In sommige interieurs is het helaas niet mogelijk om een slaapplaats voor gasten te creëren. Het opklapbare bed is dan een interessant alternatief om eenvoudig toegankelijke extra slaapgelegenheid te bieden. Als een slaapbank vouwt het opklapbare bed dubbel en neemt het dus heel weinig ruimte in beslag. Het kan gemakkelijk achter een deur, in een garage of achterin uw kantoor of kledingkast worden geschoven, bijvoorbeeld.
Het opklapbare bed is een investering die snel rendabel zal zijn, omdat dit meubelstuk praktisch en gemakkelijk in gebruik is. De beddenwinkel Libau biedt u een assortiment stevige, solide en functionele opklapbedden voor comfortabele en gastvrije extra slaapgelegenheid.

Uitschuifbaar bed: esthetisch en functioneel

In de wereld van ruimtebesparende bedden bieden we ook het beroemde uitschuifbare bed aan. Dit slimme bed bestaat uit verschillende elementen. Naast het hoofdbed bevat dit meubelstuk een op wieltjes gemonteerd ladeblok, verborgen onder het bedframe. De lade bevat een tweede matras, waardoor in enkele seconden een extra bed tevoorschijn komt. Dankzij de opklapbare poten kan het tweede bed op dezelfde hoogte worden geïnstalleerd als het eerste bed. Dit is dus een gelegenheid om te genieten van een tweepersoonsbed of twee aparte eenpersoonsbedden. Het uitschuifbare bed kan ook dienen als extra opbergruimte als u de lade leeg laat.
Het uitschuifbare bed is een elegant meubelstuk dat perfect in een kinderkamer past. Het kan gemakkelijk stapelbedden vervangen. Ontdek in onze winkel een volledig assortiment bedden met uitschuifbare structuur, om ruimte te besparen zonder esthetiek op te offeren.

Opklapbaar of inschuifbaar bed: design en innovatie

Het opklapbare bed, ook wel kastbed of inschuifbaar bed genoemd, heeft een unieke werking. Dit innovatieve meubelstuk neemt de vorm aan van een grote kast die een matras en een lattenbodem bevat. Het bed kan naar wens worden uitgevouwen en ingeklapt, en is zo de perfecte partner voor kleine ruimtes. Inschuifbare bedden bieden u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot een comfortabel bed, zonder de ruimte overdag te belasten. In een kleine slaapkamer, een kantoor of zelfs in een studio is het kastbed ideaal voor slimme inrichting. Voor nog meer functionaliteit kan het inschuifbare bed ook aanpasbaar zijn en twee-in-een. Naast het slaapgedeelte kan het bijvoorbeeld planken, een eettafel, een bank of zelfs een bureau bevatten.

Slaapbanken: de comfortabele converteerbare bank

Ter afsluiting van onze collectie ruimtebesparende bedden nodigen we u uit om ook de klassieke slaapbank in onze winkel te herontdekken. Simpel, praktisch, gezellig, de omvormbare bank past in elke kamer. Of het nu in uw woonkamer, kantoor of in een kinder- of logeerkamer is, de converteerbare bank biedt u twee functies. Overdag kunt u het zitgedeelte van uw bank gebruiken om te ontspannen en comfortabel te zitten. ’s Nachts kunt u uw bank in enkele seconden uitklappen en genieten van een comfortabel bed voor dagelijks of incidenteel gebruik. De slaapbank is een slim meubelstuk waarmee u gemakkelijk een slaapgedeelte kunt creëren, zelfs in kleine ruimtes.

Ontdek onze volledige collecties in Brussel

Wilt u meer weten over onze bedden die zijn ontworpen voor ruimteoptimalisatie? Bezoek onze beddenwinkel in Brussel om onze volledige collectie te ontdekken. Onze experts staan klaar om u onze complete reeks te presenteren. In onze winkel kunt u zelfs directverschillende soorten ruimtebesparende bedden uitproberen om degene te kiezen die het beste bij uw verwachtingen en huis past.

Scroll naar boven